Tapet Palmi - 828954. Braila

Vezi site-ul din:
Site Map  | Newsletter  | Publicitate  | Cookies  | Concurs  | Contact  Contul meu
Participa la concursul Localbiz
Producator:   Diverse
Comerciant:   Atria
Data actualizarii:   20 Aprilie 2014
Pret produs:
93.99 Lei
Detalii despre Tapet Palmi - 828954 gasiti pe magazinul online www.atria.ro. Pretul de 93.99 Lei lei sau disponibilitatea ofertei la ultima actualizare facuta in data de 20 Aprilie 2014 poate fi diferit(a) pe site-ul comerciantului.

Descriere Tapet Palmi - 828954

Tapetul Palmi este un tapet cu suport din fibre netesute. La montajul acestui tip de tapet adezivul se aplica direct pe spatele suprafetei unde urmeaza sa fie montat (de obicei perete). La montaj, imbinarea rolelor (fasiilor) se face prin imbinare dreapta, adica imbinarea rolelor se face la acelasi nivel. Tapetul Palmi este un tapet superlavabil, petele, cu exceptia celor de ulei sau grasime, putans fi curatate cu un burete inmuiat in apa si sapun. La inlaturare, tapetul Palmi se inlatura complet de pe perete fara a necesita umezire si fara sa lase resturi.
Pretul si conditiile de transport ale Atria
Costul de transport este 25 RON pe colet, indiferent de numarul de produse comandate.
Livrarea produselor comandate pe www.atria.ro


Livrarea se face prin curier rapid, intr-un termen de 2-3 zile lucratoare. Exceptie prezinta comenzile care contin produse ce necesita prelucrare, caz in care livrarea se face in termen de 7-10 zile lucratoare.

In cazul platii prin transfer bancar, procesarea comenzii se face doar dupa confirmarea creditarii contului ePayment cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile intre lansarea comenzii si livrarea acesteia.

 

Despre magazinul online Atria
Magazinul Atria.ro ofera produse de amenajari interioare pentru gusturi diverse si bugete variate. Colectiile de baza ale magazinului le reprezinta covoarele, perdelele si draperiile, alaturi de care Atria.ro ofera clientilor si o gama larga de textile, accesorii si alte produse de decoratiuni interioare destinate crearii unei ambiante cat mai placute. In lista de produse gasiti galerii pentru perdele si draperii, prosoape, halate de baie, covorase de baie, paturi, cuverturi, lenjerii de pat, fete de masa, seturi de bucatarie, traverse mocheta, autocolante pentru pereti, mobila si ferestre, tablouri, postere si altele.
Va recomandam si alte oferte din categoria decoratiunilor interioare
In portalul Braila sunt prezente 13 oferte din care puteti alege decoratiunea pentru interior potrivita locuintei dvs.. Click aici pentru a vedea toate produsele.

Pentru a cumpara decoratiunile interioare in tendinte va mai recomandam
Daca sunteti in cautarea unei decoratiuni noi pentru interior va recomandam 4 magazine online. Gasiti mai jos detalii privind oferat magazinelor, preturile practicate, costurile de transport si timpul de livrare.
Mergi la inceputul articolului:
Tapet Palmi - 828954 .
Vivre.ro
Vivre.ro
Homeycomb.ro
Pentru Casa Ta
Homeycomb.ro
Vivre.ro